Hirdetés

Valójában ezért kellett felújítani a The Last of Ust

|

A PlayStation Studiost vezető Hermen Hulst adott választ a kérdésre.

Hirdetés

Valamivel több mint egy hónapja érkezett meg a The Last of Us Part I, a Naughty Dog nagy sikerű klasszikusának remake-je, aminek létjogosultságát sokan vitatták. Igaz, hogy 2013 óta már lassan 10 év eltelt, de a játék eredeti formájában is élvezhető volt, vagy ha úgy nem, a PlayStation 4-es remasterrel, ami talán nem olyan szép, mint a PS5-ös játékok, de játszhatatlannak sem nevezhetjük.

Az persze nem kérdés, hogy jót tett-e a ráncfelvarrás az élménynek, ráadásul így legalább a PC-sek is úgy élhetik újra Ellie és Joel nagy kalandját, hogy nem egy elavult, megúszós portot kapnak majd.

Hirdetés

A The Last of Us Part I megjelenésének időzítése sem véletlen: közeleg a The Last of Us sorozat premierje, már trailert is láthattunk. Hermen Hulst, a PlayStation Studios fejese azonban elmondta az Axiosnak, hogy igazából nem ezért adták ki a remake-et.

"A játék kissé megelőzte a korát, az elképzelés megvalósításához nem volt megfelelő a kor technológiája."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A csapat elsősorban el akarta készíteni azt a verziót, amit eredetileg megálmodott, most, hogy a PlayStation 5 képességei erre lehetőséget adtak. Hozzátette, hogy az HBO-s sorozat közeledte "nem az egyetlen, talán nem is a fő ok volt", de örül annak, hogy minden így összeállt.

A The Witcher 3: Wild Huntnak a Netflix Vaják sorozata, a Cyberpunk 2077-nek pedig az Edgerunners anime adott jelentős lendületet, feltehetően a Sony is azt reméli, hogy miután az HBO Max előfizetői leadarálják a sorozatot, ráugranak a játékokra is. Úgy legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)