Hirdetés

Van, aki már idő előtt megkapta a Marvel's Avengers-t

|

Úgy néz ki, hogy Ausztráliában néhányan vagy lepaktáltak az ördöggel, vagy csak az Amazon nincs a helyzet magaslatán, ugyanis egy héttel a megjelenés előtt elkezdtek szállingózni az előrendelt példányok.

Hirdetés

Az őszi játékdömping berobbanására már csak alig pár napot kell várnunk, ami egyrészt azt jelenti, hogy tragikusan és visszavonhatatlanul elmúlt a nyár, másrészt pedig azt, hogy amúgy sem számít, mert hamarosan ki sem mozdulunk majd a gép/konzol elől. Egy hét van csak hátra a Marvel's Avengers megjelenéséig, azonban vannak olyanok, akik már kézhez kapták a dobozos változatot.

Hirdetés

Ausztráliából jelentették néhányan, hogy megérkezett az előrendelt példányuk a Crystal Dynamics játékából. Nem tudni, hogy az Amazon valami hibát vétett-e és ezért érkeztek már most meg a lemezes verziók, vagy esetleg a lehetséges fennakadások miatt kezdték el korábban a kiszállítást. 

A fejlesztőcsapat azt nyilatkozta, hogy a telepítés után mindenkinek rá kell szánnia az időt, hogy a behúzzon egy 18 gigás első napi frissítést. Ennek telepítése nélkül valószínűleg el sem indul a játék, tehát jó eséllyel azok sem tudnak majd játszani, akik már megkapták a lemezt, de azért, ha az internetet böngészitek, nem árthat egy kis óvatosság, nehogy valami csoda folytán mégis beleszaladjatok egy spoilerbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)