Hirdetés

Világszerte drágul a PlayStation Plus, de legalább kiderült, mely játékok járnak ingyen szeptemberben

|

Néhány napig még a régi áron fizethetünk elő, utána viszont súlyos emelésre kell készülnünk.

Hirdetés

Kezdjük a jó hírrel: a PlayStation Plus előfizetői szeptemberben is három játékkal gazdagíthatják gyűjteményüket, melyek közül mindhárom fut PS5-ön és PS4-en egyaránt, de csak egynek van feljavított, az új konzol képességeit teljesen kihasználó változata. Ez, ahogy azt már pletykából hallottuk, a Saints Row, a Volition sorozatának tavaly megjelent, sajnos nem túl jó része, aminek csak akkor érdemes nekiállni, ha a nyílt világú akciójátékokat nagyon szeretitek, és épp van 10 szabad órátok. A megjelenés óta állítólag sokat javult, de azért még mindig nem a kategória csúcsa. PlayStation 3-on talán jobban értékeltük volna.

Ezt kíséri a Black Desert - Traveler Edition, a népszerű MMORPG kibővített változata, valamint a Generation Zero, mely utóbbiról szintén elmondható, hogy nem forradalmasítja a nyílt világú akciójátékok műfaját, ahogy az is, hogy amikor megjelent, egyenesen kiábrándító volt, de azóta frissítésekkel igyekeztek élvezhetőbbé tenni. Sajátos hangulata miatt egy próbát megér. A játékokat szeptember 5-étől tölthetjük majd le.

Hirdetés

Ennél keserűbb hír viszont, hogy szeptember 6-ától világszerte növekszik a PlayStation Plus 12 hónapos előfizetésének ára (1 hónapra és 3 hónapra változatlan áron fizethetünk elő). Magyar árakat még nem tudunk, de Európában az Essential 71,99 euróba, az Extra 125,99 euróba, míg a Premium 151,99 euróba fog kerülni egy évre - ez az Essential esetében 12 eurós, az Extránál 26 eurós, a Premiumnál pedig 32 eurós növekedést jelent. Mivel az árazás világszerte eltérő, nehéz megmondani, hogy ez forintban mit jelent, de megkérdezzük a PlayStation hazai képviseletét, és jelentkezünk a magyar árakkal hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)