Hirdetés

Visszaküzdötte magát az élre az Animal Crossing: New Horizons

|

A briteknél továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Nintendo Switch-exkluzív játék.

Hirdetés

A GfK ismét meghozta nekünk a szokásos játékeladási toplistát, amiből ezúttal azt tudhatjuk meg, hogy az augusztus 22-én véget ért hét során mely dobozos játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Királyságban. Nem meglepő, hogy megint történtek változások az előző listához képest, és van egy friss játék, ami egészen előkelő helyen debütált.

Hirdetés

Előző eredményéhez képest sikerült egy helyet előreugrania az Animal Crossing: New Horizons-nak, amivel ezúttal sikerült elvinnie az arany érmet. A második helyezett a nemrég megjelent golfjáték, a PGA Tour 2K21. A dobogó harmadik fokára pedig egy másik sportjáték, az EA Sports UFC 4 került. Érdekességképpen érdemes megjegyezni, hogy a kilencedik helyen álló Marvel's Spider-Man korábban a huszadik volt, szóval elég nagyot ugrott előre.

1. Animal Crossing: New Horizons
2. PGA Tour 2K21
3. EA Sports UFC 4
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Ghost of Tsushima
6. Minecraft (Nintendo Switch)
7. FIFA 20
8. Grand Theft Auto V
9. Marvel's Spider-Man
10. Ring Fit Adventure

Ti vettettek dobozos játékot mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)