Hirdetés

Jön a Vreo, amivel úgy kerülhetnek hirdetések játékokba, hogy nem ugranak az arcunkba

|

Senki nem szereti a felugró vagy a képernyő egy részét kitakaró hirdetéseket nézni játék közben, de ezt a problémát a napokban bemutatott megoldás áthidalhatja.

Hirdetés

Azért cserébe, hogy mobilon a legtöbb játékot ingyen játszhatjuk, el kell viselnünk reklámokat, hiszen a fejlesztők dolgoztak, nekik is meg kell élni valamiből. 

Hirdetés

A mobilos közönség ráadásul kiemelten árérzékeny, hiszen a legtöbben nem kézikonzolként értelmezik eszközeiket, hanem csak akarnak keresni valamit, amivel kitölthetik az űrt két meeting között, utazás alatt, vagy várakozás közben.

A Vreo fejlesztői kitaláltak valami olyat, ami egész jól hangzik: a hirdetéseket játékbeli hirdetőtáblákra helyezik el. Így nincsenek folyton szem előtt, mégis látszanak, és nem zavarják a játékosokat, de átmegy az üzenet számukra. 

Emellett a projekt mögött álló csapat azt tervezi, hogy a regisztrált felhasználókat extra virtuális fizetőeszközökkel, ViewCoinokkal jutalmazza, amiket egy idő után valódi pénzre lehet váltani. Egy másik típusú zsetonnak, a MeritCoinnak a szavazásoknál van szerepe: a fejlesztők kikérik a véleményünket érkező funkciókkal kapcsolatban, a mi voksunk értéke pedig a játékkal töltött idő függvényében változik.

Ha már valahogy hirdetni kell, inkább így, mint kétpercenként felugró, bezárhatatlan popupokkal. Kíváncsian várjuk, mikor kezdik el a fejlesztők is alkalmazni. A készítők egy közösséget is szeretnének kiépíteni köré a Telegramon, ha csatlakoznátok, itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)