Hirdetés

Bezárja egyik stúdióját a World of Tanks kiadója

|

A Wargaming Seattle megszűnése miatt elég sok alkalmazottnak kell majd elhagynia a vállalatot.

Hirdetés

A Wargaming.net számos sikeres alkotást tudhat magáénak, de talán a legtöbben a World of Tanks miatt ismerik ezt a nevet. Nemrég pedig kiderült, hogy a cég kénytelen szélnek ereszteni egyik fejlesztőcsapatát. 

Hirdetés

A Wargaming Seattle még Gas Powered Games néven alakult meg 1998-ben, majd a Wargaming.net 2013-ban felvásárolta a stúdiót. Viszont a kiadó most úgy döntött, bezárja ezt az irodáját, így pedig közel 150-en maradnak állás nélkül. A csapat nevéhez nem kisebb játékok fűződnek, mint az első két Dungeon Siege, vagy éppen a Supreme Commander két epizódja, illetve az Age of Empires Online - ezeken mind még Gas Powered Games néven dolgoztak. A csapat jelenleg egy még be nem jelentett MMO játékot készített. 

Az elbocsájtás egyébként a lehető legkulturáltabb módon zajlott, minden munkatárs kapott végkielégítést, illetve felajánlották mindnyájuknak, hogy segítenek nekik a Wargaming berkein belül új pozíciókra jelentkezni, amennyiben ezt szeretnék. Nagyon reméljük, hogy a Wargaming Seattle egykori munkatársai hamar el tudnak majd helyezkedni a szakmában, szurkolunk nekik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)