Hirdetés

Perli a Bethesda a Warner Bros.-t a Westworld mobiljáték miatt

|

A Bethesdának van némi kifogásolnivalója a tegnap megjelent játék kapcsán.

Hirdetés

Nálunk is többen jeleztétek kommentben, hogy a Westworld egy kicsit hasonlít a Fallout Shelterre, és úgy látszik, ez nem csak nektek tűnt fel.

Hirdetés

A TMZ úgy értesült, a Bethesda mind a kiadó Warner Bros.-t, mind a fejlesztő Behaviour Interactive-ot beperelte, mondván a játék a Bethesdától lopott asseteket használ. Tervek, rajzok, kódok lettek egy az egyben átvéve. A Behaviour állítólag még 2014-ben kezdett el a Fallout Shelteren dolgozni, de nem tudni, végül meddig vitték a projektet, és mikor vette át egy másik csapat. A TMZ-hez eljuttatott dokumentumok alapján a Bethesda úgy találta, pont ugyanolyan bugok fordulnak elő a Westworldben, mint a Fallout Shelterben is, és ez bizonyíték a kódújrahasznosításra.

A Westworld mobiljáték iOS-en és Androidon is játszható, alapvetően ingyen. Próbáljátok ki, mondjátok meg ti, mennyire érzitek a hasonlóságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)