Hirdetés

Az Xbox divízió feje is reagált a Google Stadiára

|

Phil Spencer szerint az E3-on legalább akkorát gurítanak majd, mint a Google a GDC-n.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a Google tegnap bejelentett felhő alapú szolgáltatására elkezdjenek reagálni a játékipar nagykutyái.

Hirdetés

Phil Spencer, a Microsoft játékos részlegének feje egy rövid közleményben osztotta meg véleményét a Stadiáról. Elmondása szerint nem okozott neki nagy meglepetést a Google bejelentése, noha a YouTube és a Google Aszisztens bevonása lenyűgözte és a WiFi-t használó kontrollert is elismeréssel fogadja.

A Google nagyot ment ma, de pár hónap van hátra az E3-ig, ahol majd mi megyünk nagyot.

Spencer magabiztossága valószínűleg az xCloud-ból fakad, ami a Microsoft felhő alapú rendszere. Ez már egy ideje a látóterünkbe került, a kérdés az, hogy elég lesz-e az Xbox-nak, ha ebben az évben elkezdi a szolgáltatás nyilvános tesztjeit, mikor a Google lényegében már tavaly meglépte ezt a Project Streammel és a kész Stadia is megjelenik idén.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogatnak nekünk a Microsoft mérnökei, a cég ugyanis eddig arra fektette a hangsúlyt, hogy ők rendelkeznek a legerősebb hardverrel a konzolpiacon, amit a felhő alapú szolgáltatás lényegében értelmetlenné tesz.

Ti mit gondoltok, akad ütőkártya Spencerék zsebében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)