Hirdetés

Kevesebb mint egy nap alatt elfogyott az összes Xbox One X Scorpio Edition

|

A Microsoftot is meglepte, hogy az előrendelők órák alatt elkapkodták az új konzol különleges változatát.

Hirdetés

Néhány napja írtunk róla, hogy a Microsoft egy limitált kiadású Xbox One X-et is piacra dob, ami nagyjából annyiban tér el az alapverziótól, hogy szürke, és a konzolon, illetve a kontrolleren is szerepel a Project Scorpio felirat.

Hirdetés

Aaron Greenberg, az Xbox marketing menedzsere számolt be arról, hogy úgy tervezték, a készlet kitart nagyjából egy hétig, azonban a rajongók alig egy nap alatt lecsaptak az eddig legyártott darabokra. Greenberg szerint az Amazonról 25 perc alatt megvásárolták az összeset, és annak ellenére, hogy valószínűleg a cég német részlegéről beszélt, az Amazon US-en is a top termékek között szerepelt a konzol.

Ti is előrendeltétek már a limitált kiadást, vagy megelégedtek a sima verzióval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)