Hirdetés

A Yooka-Laylee stúdiója cáfolja, hogy a Microsoft felvásárolná

|

Minden spekulációról egy táskáról készült fotó tehet, most igyekeznek rendbe tenni a dolgokat.

Hirdetés

Hatalmas sikerrel zárult a 2017-es Yooka-Laylee közösségi kampánya, így a platformert fejlesztő Playtonic Games független stúdióként olyan játékot készíthetett, amilyet szeretett volna, ráadásul a Team17 is támogatta őket a kiadásban. Azóta megjelent már a Yooka-Laylee and the Impossible Lair nevezetű spin-off is, a rajongók pedig izgatottan várják a széria jövőjét. 

Hirdetés

Talán éppen ezért szabadult el a játékosok fantáziája, ugyanis a Reseterán több bizonyítéknak gondolt dolgot is összeszedtek (többek között a csapathoz csatlakoz ex-Rare-fejlesztő, Ed Bryan Microsoft-logós táskáját), amelyek a spekulációk szerint arra utaltak, hogy a Microsoft felvásárolta a Playtonicot, a nagy bejelentést pedig a Londonban tartandó X019-en ejtik majd meg. 

Mielőtt a közösség jobban beleélte volna magát ebbe az elméletbe, a Playtonic Twitteren tisztázta egy közleményben a helyzetet, miszerint nem igaz a Microsoftos pletyka, továbbra is függetlenek és nem dolgoznak egy új Banjo-Kazooie játékon sem (amit a szérián dolgozó Bryan miatt feltételeztek egyesek).

Ez is tisztázódott hát. Ti próbáltátok már a csapat új játékát, a Yooka-Laylee and the Impossible Lairt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)