Hirdetés

25 éves a LEGO Star Wars, ilyen készletekkel ünneplik az évfordulót

|

A LEGO és a Lucasfilm különleges szetteket dobtak össze.

Hirdetés

Ha ma még nem érezted öregnek magad, akkor most segítünk: a LEGO Star Wars készletek már negyed évszázada velünk vannak. A LEGO és a Lucasfilm ezt a fontos évfordulót néhány speciális készlettel készül megünnepelni, amikkel elrepítenek minket a kockásított messzi-messzi galaxisba.

A különleges szettek 2024. március 1-jén jelennek meg, és bár még nem hoztak nyilvánosságra minden részletet róluk, a Dexerto igyekezett összeszedni minden lényeges információt: hány darabból állnak, hogyan néznek ki és mennyibe fognak kerülni. 

Hirdetés

A 75375-ös LEGO Star Wars Millennium Falconnal az Ezeréves Sólyom kicsinyített változatát rakhatjuk össze 921 elemből, amihez névtáblával ellátott állvány jár és egy tégla, amelyen az új évfordulós logó látható. 85 dollárba, vagyis adókkal együtt nagyjából 38 ezer forintba kerül.

A 75376-os LEGO Star Wars Tantive IV egy a Leia hercegnő űrhajója által ihletett modell, ami 654 darabból áll és 80 dollárba (adókkal együtt körülbelül 36 ezer forintba) fáj.

A 75387-es LEGO Star Wars Boarding the Tantive IV kapcsolódik az előző készlethez: egy dioráma, ami a hajó belsejében játszódó jelenetet ábrázol. 502 elem várja, hogy a helyére kerüljön, köztük minifigurák is Darth Vaderről, Antilles kapitányról, egy rohamosztagos duóról és néhány lázadóról mintázva. Van benne egy exkluzív mini is (az Arc Trooper Fives). 55 dollárra, vagyis hozzávetőlegesen 25 ezer forintra jön ki adókkal sújtva. Ilyen lesz: 

A 75377-es LEGO Star Wars Invisible Hand Grievous tábornok zászlóshajóját, a Láthatatlan Kezet adja hozzá a gyűjteményünkhöz, ráadásul ez a legolcsóbb az évfordulós termékek közül: 50 dollárt kérnek majd érte, ami közel 23 ezer forintnyi kiadást jelent. 

Végül a készletek legdrágábbika a 75379-es LEGO Star Wars R2-D2 lesz, ami már 1050 darabot számlál. Élvezetes építési élményt, részletes kidolgozást ígér a szett, és tartalmaz két minifigurát is (egy exkluzív Darth Malakot és egy miniatűr R2-D2-t). 

Amint kiderülnek a hivatalos részletek, jelezzük. Ti melyiket fogjátok biztosan beszerezni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)