Hirdetés

A Capcom szeretné, ha Resident Evil figurák járnának a Happy Meal mellé

|

A vállalat megmutatta azt is, milyen figurákat gondolt ki. Tyrant sajnos nincs köztük.

Hirdetés

A gép/konzol előtt tespedő és csak szemetet evő gamer sztereotípiáját levetve próbálunk változatosan étkezni, megtalálni az egyensúlyt az egészségesebb étkek és a gyorséttermi felhozatal között, de amikor olyan lehetőségek bukkannak fel, mint a McDonaldsnál a nugget külsejű kézikonzol vagy éppen a KFC-nél a rántott csirkés kontroller, akkor nehéz nem elcsábulni.  

A Capcom legújabb Twitter/X-posztja alapján a Resident Evil, a Monster Hunter, a Street Fighter és a Devil May Cry franchise-ok mögött álló vállalat is szeretné képviseltetni magát a gyorséttermekben, méghozzá a legnépszerűbb horrorszériájával, ami Japánban Biohazard néven fut. 

Az alábbi közösségi médiás bejegyzés azt kérdezi ugyanis a Resident Evil rajongóktól, hogy örülnének-e neki, ha a franchise egyes karakterei figuraként járnának a Happy Meal menükhöz, és mutatott egy képet is róla, hogy kikre gondolt.

Hirdetés

A közönségkedvenc szereplők helyett a játékbeli gyűjthető tárgyakra épülnének a figurák, így Mr. Everywhere (Resident Evil 7), Mr. Raccoon (Resident Evil 2 remake), Charlie Doll (Resident Evil 3 remake) és Clockwork Castellan (Resident Evil 4 remake) erősítenék a felhozatalt:

A McDonalds számára nem lenne új a crossover ötlete, hiszen korábban készültek már Happy Meal játékok olyan videojátékok alapján, mint a Pokémon, a Kirby vagy éppen Sonic, viszont ezek mindegyike családbarát cím, ellenben a horror műfajt erősítő Resident Evillel. Persze a fenti figurákban nincs semmiféle véres vagy erőszakos, szóval talán jelentős traumát nem okoznának, és szinte biztos, hogy a rajongók kaphatóak lennének pár sajtburgerre ezekért a relikviákért.

Ti mit gondoltok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)