Hirdetés

A Hasbro feltámasztja a 90-es évek ikonikus játékát

|

Furby ismét célba veszi a gyerekeket, de most végre kikapcsológomb is jutott rá.

Hirdetés

Ha mindössze két szóban foglalhatnánk össze a kései 90-es éveket, aligha találhatnánk jobbat az 1996-ban piacra dobott Tamagotchinál és a két évvel később befutott Furbynél, amelyek a maguk idejében elképesztő őrületet generáltak a gyerekek körében.

Akinek esetleg nem lenne meg, az utóbbiban egy szőrös, 24 nyelven beszélő figurát tisztelhetünk, amelyből a pályafutása alatt több mint 40 millió példány talált gazdára. A jogokat birtokló Hasbro eredetileg 2001-ig forgalmazta a Szörnyecskékre emlékeztető állatkákat, majd 2005 és 2007, valamint 2012 és 2018 között is tett velük egy próbát. A gyártó most bejelentette a negyedik visszatérést, egy erősen átdolgozott kiadás képében.

Hirdetés

A termék 25. születésnapját ünneplő Furby egy fokkal aranyosabb fizimiskát kapott, mint az elődei, és lila vagy korall színben kapható. A figura reagál az ölelésre, a csiklandozásra és a feje megpaskolására, valamint egy miniatűr pizzával is megetethetjük. A beszédfunkció természetesen ezúttal sem marad ki a repertoárból, a negyedik generációs Furby 600 kifejezést tud, valamint vicceket mesél és énekel is nekünk.

Az eredeti Furby hírhedt volt arról, hogy nem lehetett kikapcsolni, így a hangaktivációra reagálva bármikor a tulajdonosára hozhatta a szívbajt a felébredésével. A jó hír, hogy az új kiadás már szabadon üzemen kívül helyezhető, így már nem lesz a figura jóindulatára utalva a család. A termék megjelenése az USA-ban július 15-én esedékes, és adók nélkül 70 dollárt, vagyis 23 ezer forintot kell leszurkolni érte.

Ami az európai rajtot illeti, az Egyesült Királyságba valamikor augusztusban jut el az új Furby, így vélhetően a kontinensen is ekkortájt számíthatunk rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)