Hirdetés

A készlethiányt nem enyhítik, de attól még mutatósak a LEGO-ból készült next-gen konzolok

|

Valaki megálmodta, milyen lehet a PlayStation 5 és az Xbox Series X kockásított változata, és az sem kizárt, hogy hivatalos készletek lesznek ezekből.

Hirdetés

Már rég magunk mögött hagytuk az új generációs konzolok megjelenésének első évfordulóját, ám még mindig elég nagy problémát jelent a készlethiány, és leginkább csak reménykedni lehet, hogy idén végre lesz elegendő PlayStation 5, Xbox Series X és Series S a boltok polcain.

Persze nem kell addig sem az ujjainkkal malmoznunk, amíg a friss szállítmányokra várunk, hiszen az előző generációs gépek is jók lehetnek még erre-arra, de lehet, hogy nem olyan sokára mi magunk is megépíthetjük a Sony vagy a Microsoft frissebb masináját.

Hirdetés

BrickinNick ugyanis bemutatta nekünk, hogy LEGO-ból is simán megépíthető egy PlayStation 5 és egy Xbox Series X úgy, hogy az tényleg hasonlítson az eredeti konzolra. A menő koncepciókat a Twitteren prezentálta, és ezúttal nem pusztán egy egyszeri, kreatív ötletről van szó, mivel van esély arra, hogy valódi, hivatalos készletek legyenek a kockás konzolok.

A LEGO Ideas kezdeményezésnek hála előfordulhat, hogy egy-egy rajongói alkotás végül a cég hivatalos áruházából is megvásárolható lesz, és BrickinNick úgy véli, hogy 10 ezer támogató segítségével az ő ötletei is megvalósulhatnak. Az életnagyságú PlayStation 5-öt már több mint 700-an támogatták, és mivel még kifejezetten sok idő áll a rajongók rendelkezésére, nem kizárt, hogy a jövőben el is érik a kitűzött célt.

A kockásított Xbox Series X a jelek szerint picit később került fel, de ez is egy 1:1-es arányú másolat, és sok támogatót gyűjtött már maga köré. A jó hír, hogy ennek az ötletnek a megsegítésére is sok időnk van még.

Ti szívesen megépítenétek valamelyiket a kettő közül?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)