Hirdetés

A következő Monopoly kiadást a Vaják inspirálta

|

Na, már a Vajáknak is az ingyenes parkolóhelyet kell keresnie.

Hirdetés

A végtelen Monopoly variációk számát hamarosan egy The Witcher változat is gyarapítani fogja. A videojátékok és a sorozat inspirálta társas hivatalosan már megjelent, és lassacskán minden boltban felbukkanhat majd.

A szabályok és a célok a régiek, de a táblát teljesen átrajzolták, a figurákat pedig a fantasy franchise képére szabták. Kaer Mohren vára vagy a Crystal Skull mellett például kapunk egy "Roach a tetőn" figurát is.

Hirdetés

A Witcher Monopoly egész lenyűgözően festene, ha a sarkai nem ütnének el teljesen a játék többi részének stílusától. A Monopoly látszólag kötelezővé teszi, hogy azok az elemek érintetlenek legyenek (az összes többi variánsnál is így néznek ki), de egy fantasy-kaland esetében az "ingyenes parkolás" egy hatalmas, piros autóval jobban elüt, mint bármelyik másik változatnál.

Akárhogy is, a tábla így néz ki:

A költségeket tekintve a gyártó maradt a szokásos 45 dollárnál, így itthon valószínűleg valahol 15 és 30 ezer forint körüli árat fognak elkérni érte (már ha valamelyik hazai játékbolt berendel belőle pár dobozzal).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)