Hirdetés

A saját arcunkkal érkeznek a Hasbro legújabb játékai

|

A Selfie Series bárkiből szuperhőst vagy akciófigurát varázsol.

Hirdetés

A története kezdetén még textilmaradványokkal kereskedő Hasbro már 80 éve van jelen a  játékok piacán, amely alatt számtalanszor bizonyította, hogy remek érzékkel képes kitapintani a célközönség igényeit.

A gyártó legújabb dobása pedig egy kifejezetten személyre szabott élményt ígér: a Hasbro Selfie Series néven futó figurákra bárki rászkennelheti az arcát, saját magából csinálva különféle akcióhősöket.

Hirdetés

Ehhez nem kell mást tenni, mint letölteni a Hasbro Pulse alkalmazást, beolvasni az arcunkat, és kiválasztani, hogy milyen figurát szeretnénk. Kezdetben a G.I. Joe-ból, a Szellemirtókból, a Power Rangersből és a Marvel karaktereiből áll a repertoár, de későbbre a Star Wars hőseit is beígérte a Hasbro.

Egyelőre nem derült ki, hogy mennyibe kerülnek majd a 15 cm magas figurák,  de a pletykák szerint egy AAA kategóriás játék árát, vagyis 60 dollárt kell majd kicsengetni értük. A kizárólag 16 éven felülieknek szóló Selfie Series árusítása ősszel kezdődik, sajnos csak az Egyesült Államokban, és egyelőre nem is esett szó a globális bővítésről. Aki viszont július 21-től San Diegóban jár, az beugorhat a Comic Conra, ahol idő előtt le lehet majd csapni az újdonságokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)