Hirdetés

A Thor: Szerelem és Mennydörgés szörnyetegéről árulkodik ez az új LEGO készlet

|

A Thor: Szerelem és Mennydörgés szinte teljes cselekményét megtudjuk már azelőtt, hogy egy szál trailert is kaptunk volna, köszönhetően a rengeteg játéknak és ajándéktárgynak.

Hirdetés

Idén úgy tűnik, hogy a LEGO lesz a legnagyobb szivárogtató. Az érkező Thor: Szerelem és Mennydörgés készletek komoly spoilereket árulnak el a Marvel rajongóknak, így már azt is tudjuk például, hogy a főellenség egy félelmetes fegyvert fog forgatni az istenekkel szembeni hadjáratában.

A mostani készlet a film egyik főbb eseményéről árulkodik, ráadásul egy új szörnyet is bemutat, aki valószínűleg Gorr oldalán indul majd csatába.

Hirdetés

A készlet neve "Új Asgard ostroma", ami azt jelenti, hogy az asgardiakat újabb csapás éri majd, és a két Thornak együtt kell dolgoznia a nép maradékának megmentéséért. A készletben egy nagy szörnyet is láthatunk, aki valószínűleg komoly pusztítást fog okozni a mozivásznon.

A Thor: Szerelem és Mennydörgés 2022. július 8-án kerül majd a mozikba, de addig még vár ránk egy Doctor Strange 2 is. Ti melyiket várjátok nagyobb lelkesedéssel?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)