Hirdetés

A valóságban is elkészült a Cult of the Lamb társasjátéka

|

Egy lelkes rajongó igazi Knucklebones társast készített.

Hirdetés

Nem véletlenül akkora siker a Cult of the Lamb, a cuki kis "szektaszimulátor" csordultig meg van tömve tartalommal. Egyrészt ugyebár roguelite vonalon mozogva teljesíthetünk dungeonöket, másrészt menedzselnünk kell főbázisunkat és az ott élő kővetőink mindennapjait is. És ezen felül persze egy csomó egyéb apróság is bekerült a játékba, ilyen például a Knucklebones társas.

Végtelenül egyszerű játékról van szó: egy háromszor hármas táblán kell elhelyeznünk dobókockákat. A kockák a kidobott értéknek megfelelő pontot adnak nekünk, de figyelnünk kell a függőleges vonalakat, ha ugyanis ide két ugyanolyan kocka kerül, akkor az értékük négyszeresét érik, ha pedig három kocka egyezik, akkor kilencszeres a szorzó. Ezen felül ha ugyanolyan értékű kockát rakunk le, mint a szemközti oszlopba korábban az ellenfelünk, akkor el tudjuk pusztítani az ő megegyező kockáját. A játék addig tart, míg valakinek be nem telik a háromszor hármas táblája.

Hirdetés

Kell tehát egy kis taktikai érzék ahhoz, hogy az ember diadalmaskodjon a Knucklebonesban, de megéri a játékban is lenyomni pár partit, könnyű pénzkeresési lehetőséget jelent, főleg a kaland elején. Létezik már böngészőben futtatható online verzió is a társasból, most pedig valaki a fizikai változatot is elkészítette.

Végtelenül menőn néz ki a házi készítésű Knucklebones, ha le lehetne emelni a társasjátékos boltok polcairól, mi gond nélkül fizetnénk is érte. Íme:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)