Hirdetés

Társasjáték készül az Altered Carbon sorozat alapján

|

Mindösszesen két óra alatt összekalapozták rá a pénzt Kickstarteren.

Hirdetés

A Netflixre 2018-ban került fel saját gyártású sorozatként Richard K. Morgan 2002-es, hasonló című regényének adaptációja, a Valós halál (Altered Carbon), amely hamarosan megkapja a második évadát, és készül egy új történetet elmesélő animációs film is.

Hirdetés

A Hunters Entertainment (akik olyan sikeres projekteket tudhatnak maguk mögött, mint az Overlight és a Kids on Bikes), a Skydance Television és a Netflix triója készíti el az Altered Carbon: The Role Playing Game névre keresztelt társasjátékot. Ez, hasonlóan a sorozathoz és a könyvhöz, egy disztópikus jövőben játszódik, 2384-ben, amikor az emberek tulajdonképpen halhatatlanok, úgy cserélgethetik a testeket, mint az alsóneműt a tudatukat őrző tokjukat áthelyezve, és csakis ennek elpusztításával képesek megsemmisülni. Akinek elég pénze van rá, az örökké élhet és afféle disztópikus istenné válva lényegében bármit megtehet.

Ebbe az izgalmas világba dob be minket az Altered Carbon asztali szerepjáték is, amelynek Kickstarter-kampánya két óra alatt elérte a kívánt összeget, azóta pedig már közel 100 ezer dollárnál tart. Ez nem meglepő, hiszen a koncepció olyan érdekes funkciókat tesz lehetővé, mint az augmentációk vagy hogy halott karakterünk tudatát, emlékeit és tapasztalatait átvihetjük egy új testbe, egy játékmester segítségével pedig minden alkalommal más történeteket élhetnek majd át a baráti társaságok. Nézzétek meg ti is az első kedvcsinálót: 

Az Altered Carbon: The Role Playing Game digitálisan már áprilisban elérhető lesz, míg a fizikai kiadásra egészen júliusig várniuk kell az érdeklődőknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)