Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - a LEGO komoly spoilereket hozott?

|

Az új LEGO Marvel készlet bemutat 5 hatalmas csatát, és rengeteg új karaktert, akik a Polgárháborúban is feltűnhetnek.

Hirdetés

Amennyiben zavarnak titeket a lehetséges spoilerek, akkor itt tessék megfordulni, a többiek pedig most figyeljenek, mert lehet, hogy Thanos, Hyperion, és Captain Marvel is felbukkannak az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. A LEGO által bejelentett készletben benne vannak, ami könnyen jelentheti azt, hogy a filmben is szerepelnek majd.

A karakterek mellett öt nagy csatát is ígér a készlet, köztük egyet a víz alatt, Amerika Kapitány, Vasember, és az Iron Skull között. Ha ez lazának hangzik, akkor mit szólnátok egy űrbéli leszámoláshoz, Captain Marvel, Thanos és Hyperion között? Captain Marvelt egyébként az Ultron korában akarták bemutatni eredetileg, de aztán kidobták az ötletet, és azóta sem hallottunk róla, hogy valaki megkapta volna a szerepet.

A Captain America: Civil War május 6-án érkezik a mozitermekbe. Ti melyik karaktert látnátok szívesen felbukkanni a Polgárháborúban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)