Hirdetés

Egy komplett PC árát elkérik ezért az Assassin's Creed szoborért

|

A legelső rész főhősét ábrázoló műalkotás remekül fest, de nem olcsó, és sajnos nem is mindenhol elérhető. De legalább világít.

Hirdetés

Nem olcsó mulatság a videojátékos ereklyék gyűjtögetése, hiszen a művészien kidolgozott szobroknak elég boros áruk van általában. Itt van például egy Assassin's Creed-es alkotás, amit gondolkodás nélkül feltennénk a polcra, ha nem kerülne egy kisebb vagyonba. Na jó, így is feltennénk.

Hirdetés

A Ubisoft és a Pure Arts kollaborációjából született meg az alábbi galériában is megtekinthető, műgyantából készült Assassin's Creed: Animus Altair szobor. Ahogy az látható, a készítők nagy figyelmet fordítottak az egyes részletek kidolgozására, így nemcsak maga a karakter, hanem a környezeti elemek is pompásan festenek.

A kék Animus-effekt ráadásul LED világítással rendelkezik, szóval a sötétben sem veszíthetjük szem elől ezt a kis csodát, ami egyébként nem is olyan kicsi, valamivel több mint 62 cm magas. A szobor 668 dollárba, átszámítva több mint 196 ezer forintba kerül, és a tervek szerint októberben kezdik el kiszállítani a megrendeléseket, de csak Észak- és Dél-Amerikából lehet megvásárolni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)