Hirdetés

Átépítés nélkül is átalakítható a LEGO Optimus Prime

|

Nem kell szétszedned és összeraknod a Transformers franchise jellegzetes karakterét ahhoz, hogy kamionból robottá változtasd, vagy fordítva.

Hirdetés

Gyorsabb tempóban önti ránk a felnőtt geekeknek szóló készleteket a LEGO, mint hogy képesek lennénk az azoknak szánt polcokat felszerelni, de végülis nem muszáj mindent megvenni. Csak még ezt a 64 990 Ft-ba kerülő Optimus Prime készletet, ami június 1-jén kerül majd forgalomba.

Az 1508 darabból álló LEGO Optimusz fővezér (10302) kimondottan a 18+-os közönséget célozza, és különlegessége, hogy összeállítás után a 19 csuklópontnak köszönhetően könnyen átalakíthatjuk robotból kamionná, majd vissza.

Hirdetés

Robot formában 35 cm, kamionként 15 cm magas. Ez az egyik első olyan LEGO, aminek anélkül tudjuk megváltoztatni a formáját, hogy teljesen át kellene építenünk. Ha kinyitjuk a mellkasát, láthatjuk A vezetés mátrixát, de jár mellé Energon fejsze, Energon kocka és egy hátirakéta is. Megkapjuk továbbá a felnőtteket célzó készletek elengedhetelen kellékét, a plakettet is.

Az alábbi galériában számos képet láthattok a szettről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)