Hirdetés

Az új Star Wars: Black Series figurák a The Clone Wars utolsó évada kapcsán készültek

|

Nincs túl sok darab az új termékvonalban, de mi mindent szeretnénk begyűjteni, mondjuk tegnapra.

Hirdetés

A Star Wars: The Clone Wars sorozat utolsó évada megadta végre azt a lezárást, amire évek óta vártunk. A rajongásunk persze az utolsó epizóddal nem múlt el, ezt pedig a Hasbro is nagyon jól tudja, ezért támad rá a pénztárcánkra a legmenőbb Star Wars figurákkal. Ha szeretnél katonákat és egy nagyon menő Ashoka figurát, akkor az új Black Series termékek neked szólnak.

Hirdetés

A lenti képeken láthatjátok az újdonságokat, melyek között egyértelműen Ashoka a legmenőbb a dupla fénykardjával. Persze rajta kívül is mindenki megkapta a megfelelő gondoskodást, de ki tudna nemet mondani arra, hogy ezt kitegye az asztalára:

Az új figurák már megjelentek 25 dolláros (nagyjából 7700 forintos) darabáron, és ugyan sajnos Walmart exkluzívak, de reméljük, hogy így vagy úgy mi is beszerezhetjük majd őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)