Hirdetés

Nevetségesen drága a Prime1 Batman: Arkham Knight figurája

|

Egy középkategóriás PC árába kerül ez a Batman figura, de így is elkapkodják majd a rajongók.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight figurák még meglepően nagy számban érkeznek, és érdeklik is a köpenyes igazságosztó rajongóit. Leginkább ezért történhetett az, hogy a Prime1 simán beárazta 939 dollárra a Batman Beyond szerelésbe öltöztetett lovagot.

Hirdetés

A figurából összesen 350 darab készül, így az kétségtelen, hogy értékes darabról van szó, de 244 000 forintos áron még a legvadabb gyűjtőknek is erősen megfontolandó a vásárlás. Az mondjuk tény, hogy brutálisan néz ki.

A figura néhány hónap múlva fog megjelenni, de akit érdekel, mindenképp foglalja le most a példányát. Az a 350 darab nagyon gyorsan el fog fogyni még ezen az áron is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)