Hirdetés

Bejelentették a legújabb Call of Duty játékot, ami más lesz, mint korábban bármi a franchise-ban

|

Készül a Call of Duty: The Board Game, de még picit várnunk kell rá.

Hirdetés

Az Activision és az Arcane Wonders együttműködésének gyümölcseként fog megszületni a Call of Duty: The Board Game, vagyis a hivatalos Call of Duty társasjáték, ezt ma jelentették be a partnerek. Egy stratégiai játékról van szó, melyben a játékosok különböző operátorokat irányítanak, akiknek egyedi képességekkel és fegyverekkel felvértezve kell a harctérre lépniük - ennél többet egyelőre nem igazán tudni az új társasról.

Az viszont kiderült, hogy az előrendelés és egyben a hivatalos Kickstarter kampány idén ősszel indul el, valószínűleg ekkor számíthatunk majd a további információkra is.

Hirdetés

Az Arcane Wondersnek korábban olyan társasokat köszönhettünk, mint a Furnace, Onitama, Foundations of Rome és az Air, Land & Sea, szóval alapvetően minden adott ahhoz, hogy a Call of Duty: The Board Game is jól sikerüljön.

A hivatalos megjelenést 2024-re tervezik, jelenleg ezzel a bejelentő videóval kell beérnünk:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)