Hirdetés

Bemutatkozott a hivatalos Sonic LEGO-készlet

|

Egy rajongó álmodta meg, de hamarosan kész, boltban kapható termék lesz belőle.

Hirdetés

Super Mario és a Minecraft figurái után újabb videojátékos karakterrel találkozhatunk majd a LEGO kínálatában, ugyanis a korábban a LEGO Ideas ötletei között feltűnt Sonic szett megvalósulhat. Erre a platformra bárki beküldheti koncepcióit, és ha egy adott szettnél több mint 10 ezer szavazat gyűlik össze, a vállalat illetékesei foglalkoznak vele. Így született meg például a működő zongora (21323), a Central Perk mása (21319), vagy a Szabó Máté által megálmodott Steamboat Willie (21317).

Hirdetés

A LEGO ma bejelentette, hogy a Sonic the Hedgehog szett hamarosan kapható lesz, bár pontos megjelenési dátumot még nem közöltek. Ez - ellentétben a Super Mario termékvonallal - egy hagyományos készlet, aminek alapját a Sonic Mania szolgáltatja, és a kék sündisznó mellett a Green Hill zóna egyes elemei, a Sonic 2-ből ismert Death Egg robot, Dr. Robotnik, valamint néhány extra található benne. Nem a legrészletesebb vagy legtartalmasabb, de jól fog mutatni a rajongók polcain.

Az alábbi képek még nem a végleges változatot mutatják, a LEGO tervezői és a SEGA módosíthatnak még ezt-azt, illetve nem dőlt el a méret és az ár sem. A jogokkal nem lesz probléma, a két cég már a LEGO Dimensions kapcsán is együttműködött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)