Hirdetés

Bemutatkoztak az első A Gyűrűk Ura tematikájú Magic: The Gathering kártyák, és igen, köztük van az Egy Gyűrű is

|

A Gyűrűk Ura-rajongóknak egyenesen kötelező az új Magic: The Gathering szett.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy például Assassin's Creed és Final Fantasy lapok is érkeznek a Magic: The Gatheringbe, de nem marad ki a Stranger Things és a Warhammer 40K, sőt A Gyűrűk Ura világa sem. Most az utóbbi kapcsán, vagyis a The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth szetthez mutattak be pár kártyalapot.

Az Universes Beyond termékcsaládba tartozó Magic szettekben az a közös, hogy mind-mind valami egészen extrém, távoli helyre viszik el a játékosokat, gyakorlatilag más franchise-okba tehetünk kirándulást a segítségükkel. A The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth első lapjai pedig nem hazudtolták meg a koncepciót. 

Hirdetés

Az amerikai IGN tett közzé először az alábbi képeket, melyeken jól látszik, hogy saját Magic lapot kap például Szürke Gandalf (egyből két verziót is láthattunk belőle) és maga az Egy Gyűrű is. Ezen felül tematikus földlapokat is mutattak nekünk, amik tényleg kifejezetten szépen, és ezek a kártyák akár egy hétköznapi Magic pakliban is simán helyet kaphatnának.

Íme az eddig leleplezett The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth lapok:

A The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth május 30-án fog debütálni, vagyis ekkor leplezik le a teljes készletet, a Magic: The Gathering Arena videojátékba június 20-án, hagyományos, fizikai kiadásban pedig június 23-án jelenik meg. A Prerelease eseményt június 16-án tartják. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)