Hirdetés

Bezártak a Gulliver játékboltok és a webáruház is

|

A Gulliver weboldala egy baljós üzenettel fogadja a látogatókat, és a boltok is becsukták kapuikat. Karácsony előtt...

Hirdetés

Nem nyitottak ki a Gulliver játékboltok. Az Index információi szerint tegnap a menedzsment bejelentette a leállást, azóta síri csend van a cég körül. A Gulliver a tavalyi év végét 246 alkalmazottal vitte végig, ami azt jelenti, hogy nem kevés ember válhat egy csapásra munkanélkülivé, ha a 27 üzlet végleg bezár.

Márpedig a jelek nem túl kedvezőek. A dolgozók megkapták a decemberi bérüket, és fizetéselőleget is kaptak januárra, hétfőn pedig bővebb tájékoztatást kapnak a leállásról. Egyelőre elég ködös az ügy, de rövidesen minden kiderül, addig is annyi maradt nekünk, amit menedzsment pénteken bejelentett, miszerint technikai okok vezettek a leálláshoz. Azt sem tudni, hogy az online rendelések sorsa mi lesz.

A fenti üzenet olvasható jelenleg az weblap főoldalán, ami nem meglepő azok után, hogy a cég évek óta komoly pénzügyi gondokkal küszködik. Amint többet tudunk, meg is írjuk, egyben reméljük, hogy nem a legrosszabb következik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)