Hirdetés

BioShock Infinite: The Siege of Columbia - táblás játék készül

|

Szemernyit sem csillapodott a BioShock Infinite körüli felhajtás, melyet meglovagolva a Plaid Hat Games bejelentette kapcsolódó táblás játékát.

Hirdetés

Egy olyan játék, aminek PC-s verziója a legrosszabb esetben is 87 pontot érdemel (100-as skálán), méltán nevezhető sikeresnek.

A BioShock Infinite azon kevés alkotás közé tartozik, amikre megérte várni. Az Irrational Games az eredeti BioShock esetében sem végzett hanyag munkát (nem is beszélve korábbi, szintén zseniális játékaikról), de sokat elárul az Infinite-ről, hogy a Metacritic listája alapján minden idők hetedik legjobb PC-s, nyolcadik legjobb PS3-as és kilencedik legjobb Xbox 360-as játékának választották a kritikusok. A 2K Games részéről okos húzás volt, hogy a Plaid Hat Games-szel karöltve elkezdtek terjeszkedni, így 2-5 hónapon belül bárki számára megvásárolható lesz a BioShock Infinite: The Siege of Columbia névre keresztelt, egy vagy két fő részére tervezett táblás játék.

 

A The Siege of Columbia koncepciója szerint a játékos(ok) az Alapítók vagy a Vox Populi irányítását vállalhatják magukra, hogy megszerezzék a hatalmat Columbia városa felett. Kerületről kerületre haladva kell leigázni az ellenséges egységeket, miközben izgalmas feladatok teljesítésével jelentős előnyre tehetünk szert. Feladatunkat Booker és Elizabeth kiszámíthatatlan cselekedetei is nehezítik, akik ezúttal nem játszható karakterként vesznek részt a játékban. Ugyanakkor többek között Daisy Fitzroy-t és a Songbirdöt is segítségül hívhatjuk. A BioShock Infinite: The Siege of Columbia megjelenésekor közel 85 dollárba fog kerülni (plusz a szállítási költség, ami Magyarországra nagyjából még egyszer ennyi), de az előrendelők már 60 dollárért magukénak tudhatják. A hivatalos honlapról történő rendelés esetén az alábbi Enraged Songbird promó kártya is a vásárlók tulajdonába juthat, ajánlatos viszont megvárni, míg egy hozzánk közelebbi székhellyel rendelkező forgalmazónál is kapható lesz, jelentős pénzt lehet úgy megspórolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)