Hirdetés

Kevesebb mint 20 perc alatt összejött a pénz a Bloodborne társasjátékra

|

Már több mint egymillió dollárt dobtak össze a rajongók, és hol van még a vége.

Hirdetés

Tegnap indult el hivatalosan a Bloodborne társasjáték Kickstarter kampánya, és egy percig sem kételkedtünk abban, hogy sikeres lesz. Egy nagyon népszerű franchise-ból csinál játékot a legnagyobb, minifigurás játékokat kiadó vállalat, a dizájnerek közt pedig ott a legendának számító Eric M. Lang. Ennél többet aligha kívánhatunk.

Hirdetés

Egész pontosan 17 perc kellett ahhoz, hogy meglegyen a kitűzött 200 ezer dolláros cél, a cikk írásának pillanatában pedig már 1,1 millió fölött jár a számláló, és még 20 nap hátra van a kampányból. A kooperatív játékban a vadászoknak a Bloodborne legendás bossait kell lenyomni, ráadásul nincsenek dobókockák, mindent a döntéseink és a kijátszott kártyáink irányítanak.

A folyamatosan feloldódó extra célokkal bizonyára ez a doboz is hatalmasra duzzad majd, úgyhogy ha szeretitek a figurás cuccokat, érdemes lehet lecsekkolni a kampányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)