Hirdetés

Bosszúállók 4 - egy játék doboza leplezi le a hősök új ruháját?

|

Amennyiben hitelesnek bizonyul a negyedik Avengers mozihoz kapcsolódó játékfigurák csomagolása, kedvenc hőseink teljesen új felszerelésben mentik majd meg újra a világot.

Hirdetés

A Disney és a Marvel továbbra is gondosan ügyel arra, hogy szinte semmiféle információ se szivároghasson ki a jövő tavasszal érkező Bosszúállók 4-ről. Persze, ahogy az lenni szokott, néhol azért rés keletkezik a pajzson, ezek a szivárgások pedig gyakran egy játékfigura kapcsán történnek meg. Értelemszerűen potenciális spoilerek következnek! 

Hirdetés

Elvileg most sincs ez másképp, ugyanis kikerült egy fotó egy olyan Hasbro figuracsomag hátlapjáról, amely Thort és Mordályt tartalmazza. A játékoknak az a különlegessége, hogy a két hős nem az eddig megszokott gúnyában feszít a csomagoláson. A Végtelen háborúban még klasszikus jelmezt viseltek ezek a karakterek, most viszont egy egységes, futurisztikus egyenruha van rajtuk. A játékdoboz hátlapjának jobb alsó sarkában Amerika Kapitány is hasonló ruhában látható. Mindez arra a pletykára erősít rá, amely szerint a Bosszúállók 4 elején ugrunk egy nagyot az időben, és jóval a Végtelen háború eseményei után vesszük fel ismét a történet fonalát - innen pedig az eddigi teóriák szerint amúgy időutazással egészen az első Bosszúállók filmig repülünk vissza. 

Érdemes figyelmet szentelni a játékfigurák csomagolásán olvasható feliratokra is. Ezek szerint "Az asgardi Thor a hatalmas Vihartörőt forgatja új ellenségekkel szembeni harcában", illetve "Mordály egy új csapat tagjaként védi meg a galaxist egy még nagyobb fenyegetéssel szemben". Az utalások alapján arra lehet következtetni, hogy nem egyedül Thanos lesz a következő rész főgonosza, hanem teljesen új rosszfiúkat is kapunk mellé. De vajon ki lehetnek ők? 

Ez legkésőbb 2019. április 25-én mindenképp kiderül, ekkor érkezik meg ugyanis a magyar mozikba a Bosszúállók 4. Remélhetőleg addigra a film pontos címe is kiderül végre. 

Ti kiket tudnátok elképzelni még a Bosszúállók 4 antagonistáiként? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)