Hirdetés

Vadonatúj Bosszúállók: Végtelen háború figurákat dob piacra a Hasbro

|

Összesen 15 új akciófigurát kapunk, amelyek vegyesen ábrázolnak szereplőket a képregényből, és persze a hamarosan érkező filmből is.

Hirdetés

Idén tavasszal megérkezik a Bosszúállók: Végtelen háború első felvonása, ami talán az eddigi leggrandiózusabb MCU-filmnek ígérkezik. Kedvenc szuperhőseinket pedig nem csak a mozivásznon láthatjuk, hanem néhányukat kézbe is vehetjük majd.

Hirdetés

A Hasbro nemrég bejelentette, hogy két új szériával bővül a Marvel Legends, amelyek közül az első összesen 8 figurát tartalmaz, és a tervek szerint március 3-án érkezik meg. Ahogy a lenti galériában is láthatjátok, az első hullámban érkezik például Amerika Kapitány és Vasember, de olyan karakterek is vannak, akik eddig csak képregényben szerepeltek.

A második széria valamikor később, de még idén érkezik, és 7 figurát tartalmaz majd, köztük Thorral és Fekete Özveggyel, de itt is akad olyan, aki még nem tette tiszteletét a mozivásznon, és csak a füzetekben találkozhattunk vele.

Nektek hogy tetszenek a Hasbro új figurái?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)