Hirdetés

Bridgerton tematikájú társasjáték keretein belül pletykálhatunk és drámázhatunk társainkkal

|

A győzelemhez azonban több mindenre is szükség lesz.

Hirdetés

Minden bizonnyal hatalmas rajongótáborral rendelkezik a Netflix által szállított Bridgerton család, amelyben nyolc összetartó testvér életét követhetjük végig, akik mindennapjaik során a szerelem és boldogság megtalálásával foglalatoskodnak London előkelő köreiben.

A Julia Quinn regénye alapján készült sorozat még 2020-ban látott napvilágot, azonban hamar zöld utat kapott a folytatás, és már a harmadik és negyedik évadot is berendelte a streaming platform, így minden bizonnyal jó pár évig követhetjük még a drámák középpontjában álló rokonok életét.

Hirdetés

Azonban amíg a folytatásra várunk, addig kipróbálhatjuk magunkat a sorozathoz kapcsolódó hamarosan megjelenő társasjátékban, ahol a jómodor látszólag a legnagyobb hatalommal bír majd. A Bridgerton: The High Society Game névre keresztelt partijátékában három, de akár hat játékos is az udvari tagok bőrbe bújhat, és harcba szállhat a győzelemért.

A The High Society Game résztvevői nyolc különböző előkelő társasági eseményen vehetnek majd részt, ahol a feladatuk a lehető legtöbb szaftos információ és pletyka begyűjtése lesz a tábla szó szerinti körbetáncolása során. A győzelemhez azonban ez nem elegendő, ugyanis a vállalkozó kedvű ton-tagok mindig rajta tartják majd a szemüket a botrányokon, hogy azokat a lehető leghamarabb jelenthessék Lady Whistledownnak.

A játékot egyébként a francia székhelyű Mixlore fejleszti, amely korábban a Squid Game, az Ozark és A vezércsel táblára való átültetéséért is felelt. A csapat egyébként kifejezetten pozitívan nyilatkozott a Netflix-partnerséggel kapcsolatban és bizakodóak a társas sikerét illetően. Ez valamelyest szembe megy korábbiakkal, ugyanis a Squid Game adaptációja a sorozat minden feszültségét és drámáját kiölte és erősen középszerűre sikereredett.

A Bridgerton: The High Society először az amerikai Walmart üzleteiben lesz megvásárolható korlátozott ideig, később pedig globálisan is megjelenik majd. A játék jelenleg 25 dollárért szerepel az online listán, ami egyébként egy egészen korrekt árnak tűnik.

Ti várjátok a Bridgerton család ihlette társast?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)