Hirdetés

Újabb lélegzetelállító Dark Souls szobor készült

|

Sok más népszerű Dark Souls NPC és főellenség után astora lovagja, Oscar is megkapja a saját szobrát.

Hirdetés

A rajongók eddig is számos gyűjtői relikvia közül válogathattak a Dark Souls kapcsán, sok emlékezetes szereplő alapján pedig szobrok is készültek. Ebbe a sorba most bekerül az első rész egyik emlékezetes astorai lovagja, Oscar is.

Hirdetés

A japán Gecco egy 32 cm magas figurát mintázott meg Oscar alapján, ami idén decemberben jelenik majd meg. Ahogy az alábbi képeken láthatjátok, nem spóroltak a különböző részletek kialakításakor sem, a karakter páncélzata, pajzsa és kardja is elképesztő apróságokkal lett díszítve. Ezért elég borsos árat is kérnek a készítők, a legújabb Dark Souls gyűjtői cucc 36 800 jenbe, azaz közel 87 ezer forintba fog kerülni. Ennek ellenére biztos, hogy lesz, aki előrendeli a szobrot, az ő ráadás jutalmuk egy kisebb Crystal Lizard szobor. Az alábbi galériában ezt is megnézhetitek, a szobor áruházi oldalán pedig még több közeli fotót láthattok az egyes részletekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)