Hirdetés

Így játszanak a képregényfilmek főszereplői a saját figuráikkal

|

Kevés furább dolog lehet az életben annál, minthogy a saját magadról mintázott figurát nyomkodod, de Ezra Miller és Tom Holland mindezt meglepő mértékben élvezik.

Hirdetés

A kört Ezra Miller (Flash) és Ray Fisher (Cyborg) kezdték, akik kibontották a Justice League filmhez készült figurákat. Azon túl, hogy egyébként a figurák nagyon lazák, és teljesen visszaadják a karaktereket a legapróbb részletekig, ezt Ezraék is indokolatlanul cukin fogadták.

Valószínűleg soha nem jutott eszükbe az, hogy róluk valaha is figurákat mintáznak majd, és egy karácsonyi gyerek meglepődött arckifejezésével játszogattak a műanyag szobrokkal. Ez majdnem olyan jólesik az embernek mint egy macskás videó.

Hasonlóan szórakoztató Chris Hemsworth (Thor) is, aki egy rakás Marvel figura között csapott rendet. Szó szerint.

Just stumbled across a little secret Avengers rehearsal by the @therussobrothers

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Thor videójára Tom Holland is reagált, aki legalább olyan jól elvolt a műanyag cuccokkal, mint Ezráék.

Lassan az internet kedvenc videós műfajává válik a "színészek eldobják az agyukat a saját figuráiktól" kategória. De valahogy mindig (tényleg, MINDIG) ez jut eszünkbe erről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)