Hirdetés

Drágák, de nagyon ütősek ezek a különleges dizájnú DC szobrok

|

A készítők futurisztikus szamurájokként alkották újra a képregényes univerzum egyes szereplőit, és bizony kitűnő munkát végeztek.

Hirdetés

Nem olcsó mulatság, ha valaki egy-egy minőségibb szoborral szeretné feldobni a gyűjteményét, azonban a legelhivatottabb rajongók óriási összegeket képesek kiadni némelyik ilyen alkotásért. Most pedig itt van néhány újabb szobor, amik nem túl olcsók, viszont cserébe remekül festenek.

Hirdetés

Egy szingapúri csapat, az XM Studios a New York Comic-Conon leplezte le vadonatúj alkotásait, amelyek között megtalálható többféle DC szobor is. A Batmant, illetve a hozzá köthető karaktereket ábrázoló alkotások nagyon különlegesek, ugyanis a készítők tradicionális japán öltözékekbe bújtatták a szereplőket, és az egészet megfűszerezték egy kis futurisztikus hatással. Több szereplő is saját szobrot kapott, így Batman mellett megcsodálható még többek között a Macskanő, Bane, illetve Poison Ivy is.

Az aprólékosan megmunkált alkotásoknak azonban nem csak a minősége, hanem az ára is magas, hiszen 1000 dollárt, vagyis kicsivel több mint 280 ezer forintot kérnek el érte a készítők, és akad olyan darab, amely még ennél többe is kerül.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)