Hirdetés

Ha végtelen LEGO-nk lenne, egész nap Destiny replikákat építenénk belőle

|

Kedvenc LEGO videósunk megint alkotott, ezúttal a Destiny 2 egyik legjobb revolverét hozta össze durván 550 elemből.

Hirdetés

ZaziNombies videóival már többször is találkozhattatok a GSO-n, egész egyszerűen azért, mert imádjuk, amiket ez a srác épít. A Destiny 2 különösen közel áll a szívéhez, nem csoda, hogy megépítette a Sunshotot is, amivel már a bétában vagánykodtak a Hunterek.

Hirdetés

Miközben gyakorlatilag az egész szerkesztőség rá van csúszva a Destiny 2-re (napok óta kizárólag a vasárnapi céges raid a beszédtéma), én még mindig a PC-s változat megjelenésére várok, és mivel nem akarok magamnak elspoilerezni dolgokat, kénytelen vagyok ilyen videókkal csillapítani az éhséget:

A srác egyébként épített már 3500 elemből álló Gjallahornt meg egyéb szörnyeket is, szóval ha szeretitek a LEGO replikákat, akkor érdemes nála szétnézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)