Hirdetés

Dollárezreket költ a Twitch egyik legnépszerűbb arca, hogy megtalálja a Magic: The Gathering legritkább lapját

|

A népszerű streamer elképesztő összeget fizetett a kártyacsomagokért.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy milyen hatalmas figyelmet kapott A Gyűrűk Ura tematikájú új Magic kártyaszett, azon belül is egy konkrét lap, amelyből egyetlen egy darab készült a világon. Mint az azóta tisztázódott, több Egy Gyűrű is fellelhető a Magic: The Gathering legújabb szettjében, azonban a legértékesebb változatot ténylegesen csak egy csomag tartalmazza majd. Nem csoda, hogy amikor még csak bejelentésre került a kiegészítő, volt, aki több mint egymillió dollárt ajánlott a kártya megtalálójának.

A minap pedig a Twitch egyik legnépszerűbb arca, xQc is csatlakozott a bulihoz, aki nem ismeretlen az ilyen és ehhez hasonló kvázi szerencsejátékok területén. A streamer már most több, mint kilencezer dollárt költött a csomagokra abból a célból, hogy megszerezze a hatalmas hype-ot kapott kártyát. Ha a lap egyébként valóban 1-2 millió dollárért kelne el, akkor ez lenne a legmagasabb összeg, amiért egy Magic kártya valaha gazdára talált.

Hirdetés

Érdekes lesz látni, hogy xQc-nek sikerül-e majd megszereznie a lapot, aki valószínűleg még több pénzt fog belepumpálni a csomagokba, amelyeket utána élő adásban bont majd fel a nézők legnagyobb örömére.

Az Egy Gyűrű ugyebár A Gyűrűk Ura-trilógiában történő esemény katalizátora, így érthető, hogy miért ezt a kártyát választották és gyártottak az egyik változatából csak egyetlen egyet. A Magic: The Gathering az évek során több, számos ehhez hasonló tematikus bővítményt is kapott, viszont azokat közel sem övezte ekkora figyelem.

Így vagy úgy, a kártyákat gyártó Wizards of the Coast elég ötletes módját találta annak, hogy miként is népszerűsítse igazán a csomagjait. A továbbiakban pedig mi mindenképp rajta tartjuk majd a szemünket a kártyán, ami reméljük, hogy végül nem a nyerészkedők, hanem egy szenvedélyes gyűjtő kezében landol majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)