Hirdetés

A Double Ditto társasjátékból derült ki, Kaci jól kijönne-e Supermannel

|

Újabb társasjáték landolt a szerkesztőségünkben, a csapat pedig természetesen erre is azonnal rávetette magát.

Hirdetés

Az Uborkától a pingvinig után egy újabb családi társasjátékot kapunk a Formatextől, a GameStar házi kis társasos csapata pedig be is vette magát a szerkesztőségbe, hogy elvigyék egy próbakörre a Double Ditto címet viselő játékot.

A Double Ditto a gyors észjárás és az egyező válaszok játéka. Minden körben az egyik játékos feldob egy témát, amire mindenkinek írnia kell két kapcsolódó válaszlehetőséget. A játékosok csak akkor kapnak pontokat, ha akadnak az általuk leírtak között megegyező válaszok, tehát többen is ugyanarra gondoltak. 

Hirdetés

A recept tehát pofon egyszerű, de pont az ilyen könnyen értelmezhető társasjátékok szokták megszülni a legmókásabb pillanatokat. Nem volt ez másként a mi próbajátékunkban sem, az alábbi videóban ezt nézhetitek meg, illetve kiderül az is, miért jönnek ki Kaci annyira jól Supermannel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)