Hirdetés

Asztali szerepjáték készül a Dűne alapján

|

Stílusosan a mozis remake-kel egy időben jön a klasszikus RPG, így még az is lehet, hogy a két alkotás története összefügg majd.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Legendary Entertainment gondozásában készül a méltán népszerű Dűne újragondolt verziója. Most pedig hivatalossá vált, hogy a film mellett még egy tematikus asztali RPG-n is dolgoznak.

Hirdetés

A szerepjátékot a Gale Force Nine csapat készíti, akik több éves licencszerződést kötöttek a Legendaryvel, illetve a Herbert Properties LLC-vel - vagyis a regény írójának és utódainak vállalatával. A Gale Force Nine így felhasználhatja Frank Herbert, Brian Herbert és Kevin J. Anderson munkáit, valamint az új, Denis Villeneuve-féle filmhez is kapcsolhatják az asztali RPG történetét. A film egyébként a legutóbbi információk szerint 2020-ban, míg a szerepjáték már 2019-ben elkészülhet.

John Paul Brisigotti, a Gale Force Nine ügyvezető igazgatója nagyon örül az új projektnek, és bízik benne, hogy a izgalmas univerzumot az évek során több játék formájában is tudják majd bővíteni. A Legendary tehát hosszútávra tervez, nemcsak a filmekkel, hanem a kapcsolódó szerepjátékokkal is, illetve még a tv-sorozat gondolata is felmerült.

Ti örültök, hogy a klasszikus történet asztali RPG formájában is elérhető lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)