Hirdetés

Egy napot el tudnánk tölteni a világ legnagyobb LEGO üzletében

|

900 négyzetméternyi helyet foglal el a novemberben megnyitott bolt, ahol óriási modelleket is kiállítottak.

Hirdetés

Újabb látványossággal bővült az ausztráliai Sydney városa, ugyanis november 14-én itt nyílt meg a Sydney Arcade-en található LEGO bolt, ami összesen 900 négyzetméteren terül el, így ez a világ legnagyobbja. Nyilván nem csak azoknak lesz érdemes ellátogatni oda, akik vásárolni szeretnének, hiszen számos óriási modellt építettek meg.

Ilyen például a Sydney Harbour Bridge mása, ami 549 378 elemből áll, 3630 óra kellett a megépítéséhez, és alapjaihoz a '20-as, '30-as évekből merítettek ihletet, de látható rajta több állat, köztük Bridget, a legendás cica is, aki az '50-es években élt ott.

Hirdetés

A Sydney-i Operaház mozaik formájában jelenik meg, 303 719 elemből, 1058 óra alatt rakták össze. Készült továbbá egy fa is 183 394 elemből, 1271 óra alatt, és Ausztráliában őshonos állatok díszítik.

A látogatók egyébként saját minifigurát rakhatnak össze maguknak a Minifigure Factoryben, a Storytelling Table-nél betekinthetnek a LEGO-tervezés kulisszái mögé, a Pick and Build Wallnál kiválogathatják azokat az elemeket, amikre szükségük van elképzeléseik megvalósításához, de játszófal, kihívások, és szakértők is várnak mindenkit. Az alábbi videó 40 percben mutatja be a teljes üzletet, érdemes belenézni, ha kíváncsiak vagytok, mit nyújt még.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)