Hirdetés

Egy rakás, a régi Star Wars trilógiát megidéző készlettel jelentkezik a LEGO

|

A klasszikus trilógia két ikonikus jelentét pakolhatjuk ki a polcra a rajongóknak szánt LEGO Star Wars készleteknek köszönhetően.

Hirdetés

Miközben mindenféle prémium készletek érkeznek (köztük például a háromféleképp összerakható DeLoreannel), a LEGO a bejáratott sorozatait is frissítgeti. Hamarosan két új Star Wars szett jön, amik a régi trilógiához kapcsolódnak.

A most megvillantott két csomag a Halálcsillag árokfutam dioráma (75329) és a Jedi kiképzés a Dagobah bolygón dioráma (75330), melyek a filmek egy-egy jelenetét öntik kockaformákba.

Hirdetés

A 23990 Ft-os árokfutam készlettel felépíthetjük azt a jelenetet, amikor Luke egy X-Wingben ülve próbálta elpusztítani a Halálcsillagot, és közben Darth Vader elől menekült. A dobozban 665 építőelem rejlik majd, az alapján pedig ott figyel Vader ikonikus szövege is. ("Az Erő van ezzel!")

A 29 990 Ft-os, április 26-án érkező Jedi kiképzés a Birodalom visszavág azon jelenetét mutatja be, amikor Yoda elkezdi edzeni Luke-ot. Ez a készlet már 1000 elemből áll, és persze ez is kapott egy emlékezetes kis idézetet a modellje alján ("Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld").

Az Amazonon már a The Trash Compactor készlet neve is felbukkant, de arról egyelőre nincsenek se képeink, se információink. Elvileg egy Walmart exkluzív LEGO csomagról van szó, de akárhogy is, a következő napokban jó eséllyel arról is előkerülnek majd az első fotók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)