Hirdetés

Életnagyságú NES-t építhetünk LEGO-ból

|

A már bemutatott LEGO Super Mario szettek mellett érkezik egy olyan retró szett is, ami a Nintendo Entertainment System szerelmeseinek kedvez.

Hirdetés

Először a kínai VJgamer oldalon bukkantak fel képek egy titokzatos LEGO szettről, ami gyakorlatilag egy Nintendo Entertainment System (röviden NES) 1:1-es méretarányú mása, hozzátartozó kontrollerrel, játékkazettával, és egy pici tévével, amin épp a Super Mario Bros. fut - sőt kedvenc olasz vízvezetékszerelőnket még mozgatni is lehet a képernyőn. 

Hirdetés

A német PromoBricks értesülései szerint 229 eurós, illetve 250 dolláros áron számíthatunk magár a készletre, a megjelenés pedig egészen pontosan augusztus elsején esedékes - ugyanekkor érkeznek egyébként a korábban már bejelentett LEGO Super Mario szettek. Egy halom kép is érkezett a pakkról, ezeket az alábbi galériában találjátok meg.

Nem sokkal a szivárgás után pedig a hivatalos LEGO közösségi oldalakon meg is indult a készlet promózása, szóval ennek fényében akár borítékolhatjuk is azt, hogy valóban érkezik a LEGO NES szett. 

Ti milyen klasszikus konzolt tudnátok még elképzelni hasonló köntösben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)