Hirdetés

Elképesztően király ez a LEGO Bosszúállók torony, de nem lesz olcsó, ha ezt kéred karácsonyra

|

A LEGO legújabb, felnőtteknek szánt szettje 5201 elemből áll, és 31 minifigura jár hozzá.

Hirdetés

Idén is mindent megtesz a LEGO azért, hogy az egész téli szünetre biztosítson nekünk elfoglaltságot, és a kisebb, gyerekeknek szánt készletek mellé bedob néhány nagyobbat, amiket összerakni legalább olyan jó élmény lesz, mint aztán a polcon nézegetni (a portörölgetésről inkább ne beszéljünk).

Ilyen például a Bosszúállók torony (76269), egy 90 cm magas, 34 cm széles és 25 cm mély szett, amivel, ahogy azt a neve elárulja, a Marvel hőseinek főhadiszállását tehetjük lekicsinyítve a szobánkba. Összesen 5201 építőelem alkotja, és ezekből nem csak magát az épületet rakhatjuk össze, hanem számos belső teret is, amik az Infinity Saga jeleneteit idézik meg.

Hirdetés

Az épület egyik oldala és teteje emiatt könnyen levehető. A szett része még egy Quinjet, 2 chitauri jármű, illetve 31 figura, köztük Vasember, Wong, Amerika Kapitány, Thor, Hangya, Fekete Özvegy, Nick Fury, Hulk, Hadigép, Vízió, Sólyomszem, Wanda, A Darázs, Loki, valamint az egész MCU-t felügyelő Kevin Feige apró mása.

A készlet november 24-étől lesz elérhető, 199 990 Ft-os áron.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)