Hirdetés

Érdekes módon adaptálja a Sonic játékokat egy új társas

|

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szól a Sonic: Super Teams.

Hirdetés

Már márciusban megjelenik az Asmodee és a Zygomatic új társasjátéka, ami legalább annyira szól a sündisznó-rajongó kisgyerekeknek, mint a Sonic kalandjain felnőtt gamereknek. 

A Sonic: Super Teamsben nyolc klasszikus karakterből válogathatunk, akikből 2-2-t kell irányítanunk. A cél az, hogy minél gyorsabban átjuttassuk kedvenceinket a Green Hill Zone veszélyein, miközben az ellenfeleink mindent megtesznek majd azért, hogy csapdákba csaljanak bennünket.

Hirdetés

Az Asmodee szerint úgy tervezték meg a szabályokat, hogy mindenki könnyen és gyorsan beszállhasson a buliba, és ne kelljen hosszas magyarázásokkal vagy figurarendezgetéssel lassítani a partit. Így könnyebb lesz a gyerkőcöket is bevonni a meccsbe, mivel egyébként a játékot 7 éves kor felett minden korcsoportnak ajánlják.

A Sonic: Super Teams március 15-én fog megjelenni, és első körben Európában lesz kapható 30 eurós áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)