Hirdetés

Ez a Xenomorph figura az eredeti Alien dizájnt vette alapul

|

Kicsit késő van már ahhoz, hogy ezt tegyétek a fa alá, de a karácsonyi zsebpénzből, még talán behúzhatjátok a cuki kis alient.

Hirdetés

Az 1979-es Alien film szörnyetegének eredeti diázjnját H.R. Giger alkotta meg, de az ő verziója végül nem került be maradéktalanul a filmbe. A klasszikus Xenomorph sokkal átlátszóbb volt, mint a végső változat, aminek filmbéli megvalósítása, praktikus okokból egyszerű, fekete borítást kapott.

Ridley Scott kénytelen volt megválni az átlátszó bőrtől, amikor az a forgatások során folyton megsérült. Ennek köszönhető, hogy a többség már csak a fekte Xenomorphra emlékszik, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki elfelejtette az igazi prototípust.

Hirdetés

A Mezco Toyz most visszahozta az eredeti dizájnt. Az új Xenomorph figurájuk egy sokkal világosabb és átlátszóbb külsőt kapott, hogy az jobban visszaadhassa H.R. Giger eredeti elképzelését.

A figura egy rakat extrával érkezik, de ennek meg is van az ára. A készlet 100 dollárba kerül, és előrendeléskor mindenki köteles a kasszában hagyni egy 25 dolláros, vissza nem téríthető előleget.

A megjelenés 2022 áprilisa és májusa között várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)