Hirdetés

Ez az Xbox 360 replika visszarepít a Halo 3 hőskorába

|

A dátum 2007. szeptember 25., és mi izgatottan visszük haza az új konzolunkat a Halo 3 dobozával a szatyorban.

Hirdetés

A MEGA néven működő, LEGO-szerű replikákkal foglalkozó cég nagyon cuki modellel állt elő. A srácoknak sikerült megszólítaniuk a gamerek szívét a világ minden táján, ugyanis elhoztak egy Xbox 360 modellt, amihez még apró Halo 3-as doboz is tartozik.

Az 1342 darabból álló, "építsd magad készlet" tartalmazza a legendás Microsoft konzolt, egy kontrollert, és a stilizált Halo 3-at, mindent nekünk kell összerakni, hogy a csodálatos, retró élmény könnyeket csaljon a szemünkbe a végén.

Hirdetés

A replika nem csupán formavilágában idézi meg a múltat: a belsejében egy tökéletesen lemodellezett hardver-összeállítás lapul, ami még világít is, ha bekapcsoljuk. A tetején lévő merevlemez cserélhető, és a kontroller is bekapcsolható, ami szintén úgy világít, akár a régi szép időkben. A Halo 3 dobozban egy lemez is van, amit bele is lehet csúsztatni a konzol DVD olvasójába.

Az Xbox 360 MEGA készlet 150 dollárba kerül, és sajnos csak a TARGET üzletláncon keresztül szerezhető be. Akinek módjában áll berendelni egyet, az itt találja a rendeléshez szükséges információkat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)