Hirdetés

Ezek a cuccok egyetlen Dave the Diver rajongó otthonából se hiányozhatnak

|

A játék két fontos karakterét is hazavihetjük.

Hirdetés

A Mintrocket tavaly megjelent játéka, a Dave the Diver az év egyik legkellemesebb indie meglepetése volt, amely már PC-re és Nintendo Switchre is elérhető, áprilisban pedig csatlakozhatnak a rajongóbázishoz a PlayStation 4- és PlayStation 5-tulajok is. A Dave the Diverben a címszereplőt irányítva hol felfedeznünk és nyersanyagot gyűjtögetnünk kell, hol besegítenünk egy vízparti étteremben. Persze vannak küldetések, fejlesztések és egyebek is, jó móka az egész.

A csapat gondoskodik arról is, hogy frissen tartsák az élményt, hiszen két crossovert is összehoztak: tavaly decemberben egy másik indie gyöngyszemmel, a Dredge-dzsel kapcsolatos ingyenes DLC-t adtak ki, a nemrég megtartott State of Play-en pedig bejelentették a Godzillás tartalmakat is. 

Most ismét valami különlegességről rántották le a leplet a készítők, noha ez csak lazán kapcsolódik a videojátékokhoz: a Good Smile Company játékgyártó céggel együttműködve plüssfigurákat adnak ki, egyelőre Dave-et, mindenki kedvenc búvárját és Banchót, a sushi séfet erősítették meg.

Hirdetés

Mindketten a jellegzetes viseletükben láthatóak és végtelenül imádnivalóak, nézzétek csak meg: 

A plüssök körülbelül 18 cm magasok, pamutból és poliészterből készültek, az áruk pedig darabonként 30 dollárba, vagyis adókkal együtt közel 14 ezer forintba kerül. Várhatóan 2024 végén kerülnek a boltokba, viszont már mindkettő előrendelhető. Mielőtt azonban rohannál megvenni őket, van egy szomorú hírünk: a Good Smile Company szerint a licenszkorlátozások miatt Dave és Banco csak az Egyesült Államokban és Kanadában élő vásárlók számára érhető el. 

Akit nem mozgat meg a Dave the Diver, az még ne mondjon le a fejlesztőkről: a Mintrocket egy zombis túlélőjáték, a Nakwon: Last Paradise mellett dolgozik egy Wakerunners nevű többjátékos lövöldén is, ami a MOBA-k legjobb elemeit próbálja meg ötvözni az Overwatch játékmenetével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)