Hirdetés

Ezzel a LEGO-szettel akár te is Hercule Poirotnak érezheted magad

|

A LEGO Ideas Orient Expresszel a világhírű mozdonyt rakhatjuk össze, és akár azt is eljátszhatjuk, hogy Agatha Christie egyik leghíresebb krimijében vagyunk.

Hirdetés

Legózni nem olcsó, de király hobbi, elég csak megnézni, hogy milyen durvábbnál durvább szetteket dob piacra a vállalat: csak az utóbbi hetekben olyan csodákról hullott le a lepel, mint a kockásított Bosszúállók torony és az Atreides Royal Ornithopter-csomag, de az idei felhozatalt erősíti sok más mellett az évfordulós Disney kastély, az új Roxfort és Michael Keaton denevérbarlangja is. 

A változatos kínálat részben a LEGO Ideas programnak is köszönhető, amelynek keretében bárki megtervezheti a saját készletét, és ha a közösség eléggé szeretné, hivatalos termékként megjelenhet az ötlet. A Párizsban élő, 27 éves Thomas Lajon például a legendás luxusvonatot, az 1883 óta közlekedő Orient Expresszt (amely számos filmben és könyvben szerepelt már, többek között az Agatha Christie által írt Gyilkosság az Orient Expresszenben, és természetesen az adaptációiban is) álmodta meg LEGO-kiadásban, és elképzelései meg is valósultak. 

Hirdetés

A 21344 LEGO Ideas Orient Express szett 2540 elemből áll, amelyekből megépíthető a fő mozdony, valamint az étkező- és hálókocsik is. A tetők eltávolíthatóak, így meg lehet csodálni a részletes belső tereket, amiket intarziás fapanelek, vágott üvegtükrök és hasonlók diszítenek. A csomag nyolc minifigurát is tartalmaz, amik a szakácsot, a személyzetet és az utasokat ábrázolják. Hercule Poirot sajnos nincs közöttük, de bajszos vendég igen, szóval odaképzelhető. 

A 12 cm magas, 8 cm széles és 116 cm hosszú LEGO Orient Expressz december 1-től lesz megvásárolható a LEGO Shopon keresztül, de nem lesz olcsó: 126990 forintot kérnek el érte. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)