Hirdetés

Fantasztikus új Star Wars készletekkel ünnepel a LEGO

|

Idén 25 éve, hogy megjelent az első LEGO Star Wars szett, így május 4-ét új készletek beszerzésével is ünnepelhetjük.

Hirdetés

1999 októberében, a Baljós árnyak premierje környékén jelentek meg az első LEGO Star Wars készletek, amiket aztán novemberben kifejezetten a filmben megjelenő járművek és jelenetek ihlette modellek követtek. Aztán 2000-ben megjelent az Ultimate Collector's Series első két modellje, az X-Wing (7191) és a TIE Interceptor (7181), melyek közül utóbbiból jön most egy új kiadás.

A LEGO Star Wars TIE elfogóvadász (75382) készlet 40 cm hosszú, 32 cm magas, 33 cm széles, 1931 építőelemből áll, és 93990 Ft-ért lehet majd megvásárolni május 4-étől. Részletesen kidolgozott pilótafülkét kapunk, egy pilótafigurát, egy egérdroidot, valamint a szokásos plakettet is, ami egyben állványként szolgál. Jár hozzá három ajándék is május 1-5. között: a LEGO Insiders tagok a LEGO STar Wars: yavini csata, a Kereskedelmi Szövetség csapatszállítója, és az AAT modellt is megkapják.

Érkezik továbbá a Mos Espa fogatverseny dioráma (75380), egy 718 elem alkotta modell, ami Anakin Skywalker és Sebulba fogatversenyes párharcának egy pillanatát mutatja, Qui-Gon Jinn tanácsával feldobva. Ugyancsak május elejétől vásárolhatjuk meg Darth Maul Sith Infiltratorát (75383), amihez Anakin, Qui-Gonn és Darth Maul figurája is jár.

Hirdetés

Lesz még 583 darabos Droideka (75381), amiben a gömbbé változó robot apró mása is helyet kapott, LEGO BrickHeadz modellek, és a BARC Speeder menekülés apró Groguval.

Tematikus frissítésre számíthatnak május 3-án a LEGO Fortnite játékosai, aki pedig lapozgatna, annak a The Force of Creativity című keményfedeles, gyűjtői könyvet érdemes beszerezni, ami 312 oldalon tartalmaz interjúkat, terveket, más érdekességeket.

A LEGO emellett 25 másodperces klipeket is vár a rajongóktól - a beküldött felvételeket a hivatalos YouTube csatornán teszik majd közzé.

Az új szettek az alábbi galériában tekinthetők meg, a linkekre kattintva pedig még több információt tudhattok meg róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)